• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,50
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Radiografisch bestuurbare auto

Zoek je een radiografisch bestuurbare auto voor je kind? Ontdek dan het aanbod van bestuurbareauto.nl. Bij ons vind je allerlei modellen in diverse prijscategorieën van de bekendste merken, zoals Carrera RC, Nikko, Racetin en Dickie Toys. Ook voor accu’s voor de radiografisch bestuurbare auto slaag je bij ons. 

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,50
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

RC auto voor kinderen

Kinderen vanaf 5 jaar Een radiografisch bestuurbare auto is doorgaans al geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar, maar ook oudere kinderen vinden het fantastisch om de auto zelf op afstand te besturen. Wij hebben de meest uiteenlopende modellen beschikbaar, zodat je wat betreft functies en mogelijkheden rekening kunt houden met de leeftijd van je kind voor het kopen van een radiografisch bestuurbare auto.

Allerlei uitvoeringen Bij Bestuurbareauto.nl vind je een divers aanbod met auto’s die o afstand bestuurd kunnen worden en in de meest uiteenlopende uitvoeringen beschikbaar zijn. Zo kun je voor je kind een radiografisch bestuurbare auto kopen in de vorm van een supersnelle racewagen, zoals de Porsche 911 van het merk Carrera RC. De snelheid die deze wagen kan halen, ligt op ongeveer twintig kilometer per uur.

Zoek je liever een wat meer robuuster model om je kind met de bestuurbare auto over alle soorten wegen te laten rijden en die ook over sneeuw kan rijden? Dan is bijvoorbeeld het model VaporizR Groen of Blauw van het merk Nikko heel geschikt, maar ook het model Rhea van hetzelfde merk dat over allerlei soorten terreinen kan rijden.

Er zijn ook speciale uitvoeringen beschikbaar, zoals Mario Kart 7 van Carrera RC en de Rode brandweerauto van Dickie Toys. Ook Racetin is een merk dat prachtige modellen beschikbaar heeft. Kijk maar eens of dat merk in ons aanbod de ideale radiografisch bestuurbare auto te bieden heeft, zoals de Mercedes Benz SLS AMG.

1 dag levertijd Bij Bestuurbareauto.nl hoef je nooit lang op je bestelling van de radiografische auto te wachten. Wij hebben een ruime voorraad van vrijwel alle modellen beschikbaar, waarvoor slechts een levertijd van 1 dag geldt. Bestel dan ook meteen de radiografisch bestuurbare auto van je voorkeur, zodat je kind er morgen misschien al mee kan spelen. 

© 2024 Bestuurbareauto.nl is onderdeel van XLShop