Nikko Vaporizr

Nikko Vaporizr bestellen? Deze super stoere bestuurbare auto kan vrijwel alles wat je maar bedenken kan! De Nikko Vaporizr gaat maar liefst 15 km/u, racet door de straten, door de sneeuw en zelfs een rivier of plas water houdt de Nikko Vaporizr niet tegen! De Nikko Vaporizr bestel je nu voordelig bij de grootste bestuurbare auto shop van Nederland!

Vaporizr aanbieding

Een Nikko Vaporizr is een echte terein auto. Het is gemaakt voor de stoere avonturier die niet bang is voor een uitdaging. Met zijn sterke motor en makkelijke bediening is het dan ook niet voor niets dat dit het meest verkochte model op de markt is. Ook voor de minder geoefende bestuurder is dit een zeer leuke bestuurbare auto. De Nikko Vaporizr staat klaar voor jou.

De Vaporizr is verkrijgbaar in het kleine Nano model en in de echte grote Vaporizr welke wij verkopen.

De krachtige eigenschappen van de Nikko Vaporizr komen onder meer tot uitdrukking in de aanwezigheid van 2 motoren die de basis vormen voor de 4-wielaandrijving. Er kan met deze bestuurbare auto dan ook een topsnelheid behaald worden van gemiddeld 15 kilometer per uur. Qua afmeting is de Nikko Vaporizr behoorlijk groot te noemen met een lengte van 29 centimeter, breedte van 22 centimeter en hoogte van 14 centimeter. Het is een special action RC wagen van kunststof en kent een ruim bereik om tot op twintig meter afstand de auto te bedienen met de afstandsbediening. De besturing is voorzien van praktische knoppen en is 2-kanaals. 

De special action wagen kan veel meer dan alleen over terreinen rijden, want zoals gezegd is de auto volledig amfibisch en kan dus ook over het water varen of zichzelf een weg door de sneeuw banen. Dat zijn niet de enige opvallende kenmerken van deze bestuurbare auto, want je kind kan met deze geweldige wagen ook 360 graden spins maken. Dat vergt wellicht enige oefening, maar zodat je kind het doorheeft, is er geen houden meer aan. Vanaf dat moment kunnen er geweldig coole spins mee worden gemaakt en is het natuurlijk de kunst om de controle over het voertuig te houden. Door de grote wielen met rubberen banden kunnen er overigens ook andere stunts mee worden uitgehaald, zoals het beklimmen van een berg modder of een berg zand om vanaf de top weer met enige snelheid af te dalen. 

Varen over water

In eerste instantie zal je kind waarschijnlijk de Nikko Vaporizr vooral op de weg gebruiken of er zelfs eerst binnen meespelen tot er volledige controle over de auto is. Dit model heeft nu eenmaal de mogelijkheid om over het water te varen en dan is het natuurlijk ook leuk om dat uit te proberen. Na het varen in het water of het rijden ermee door regenplassen, modder of zand wordt altijd wel aangeraden om het voertuig even schoon te maken na gebruik. Zo blijft de Nikko Vaporizr namelijk in een topconditie en kan er de volgende keer weer volop meegereden en gevaren worden. 

De Nikko Vaporizr is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar die ermee op alle terreinen kunnen rijden. De besturing van de auto is vrij eenvoudig aan te leren met de knoppen van de afstandsbediening, zodat je kind al snel door heeft wat de mogelijkheden zijn van deze fantastische wagen. De afstandsbediening wordt met blokbatterij geleverd en het model wordt bezorgd in een luxe cadeauverpakking. Het is dan ook een topcadeau om bijvoorbeeld voor een verjaardag te geven. Na ontvangst van de Nikko Vaporizr is het aan te raden om de instructies goed door te nemen en ook de informatie over het opladen van de accu. Zo wordt de bestuurbare auto gelijk goed in gebruik genomen. Overigens biedt Bestuurbareauto.nl de mogelijkheid om de Nikko Vaporizr in de kleur blauw of groen te kiezen.